Aanraken met Aandacht

Een tantra massage moet je ervaren, voelen en beleven. 

Beleef een tantra massage als een droom, de hemel en het paradijs zijn hier op aarde. 

Tantramassage

Een tantrische massage is nooit hetzelfde. Tijdens een massage sessie gebruiken wij diverse technieken uit diverse tantra stomingen. Zoals de kashmirische tantra, de tibetaanse tantra als de westerse neo tantra. Een liefdevolle en sensuele massage van het hele lichaam. 

Een massage waarbij je helemaal kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. Een massage begint altijd met een kort tantra ritueel waarna wij je mee nemen op een bijzondere reis. Een massage waarbij je helemaal niets hoeft. Vanuit vertrouwen, ontspanning en overgave zal jouw levensenergie in vrijheid kunnen stromen waardoor diepere lagen worden kunnen geraakt. 

Ontvangen in overgave. 

Een tantramassage is een liefdevolle massage waarbij je zacht en subtiel en soms stevig wordt gemasseerd. Zodat jouw energie kan gaan stromen. Je wordt gemasseerd in verschillende houdingen.
Tijdens de massage zullen we ontkleed zijn.  

Door een stevige rug massage wordt energie wakker gemaakt en kan levensenergie door jou lijf gaan stromen. Het mannelijke en het vrouwelijke wordt samengebracht. Afhankelijk wat nodig is en wat jouw wens is zal elke individueel massage anders zijn.    

Individuele tantra massage voor vrouwen

Tantra-beleving-massage

Ervaar hoe het is om met aandacht te worden aangeraakt. Een tantramassage maakt je wakker en sensitief. Met een tantrische massage kun je blokkades laten wegsmelten zodat je levenskrachten weer gaan stromen. We beginnen met een welkom ritueel en daarna volgt de massage. Na afloop is er iets te drinken en wat lekkers. Als het voor jou prettig voelt kun je jouw ervaring delen. 
Kosten 1,5 uur € 95,=  De massage kan door Wilco of door Lieneke worden gegeven.
Maak een afspraak met Wilco  Maak een afspraak met Lieneke
 

Individuele tantra massage voor mannen

Tantra-beleving-massage

Een tantrische massage maakt je seksuele energie wakker. Door bewust te ademen wordt deze energie door je lichaam verspreid. De massage is krachtig en subtiel. Ervaar hoe het is om je energie te voelen stromen van je kruin tot je tenen. We starten met een tantrisch ritueel. Als eerste volgt de massage van de rug (Yang-mannelijke kant) en daarna wordt de voorkant gemasseerd (Ying-vrouwelijke kant). 

Kosten massage door Lieneke 1,5 uur € 125,=  Maak een afspraak
Kosten massage door Wilco 1,5 uur € 95,= 
Maak een afspraak

Vier handen tantra massage - Four hands tantramassage 

Tantra-beleving-massage-vierhanden

Een heerlijk cadeau. Een vierhanden massage is een unieke ervaring en beleving. De massage prikkelt al je zintuigen. Niet meer weten door wie je wordt gemasseerd en aangeraakt. Een spel van overgave aan vier warme handen en twee lichamen die elk deel van je lichaam aanraken. Je mee laten voeren naar verre exotische plekken als in een droom. Door het verliezen van de controle kun je volledig ontspannen. Een vierhandenmassage wost door Lieneke en Wilco gegeven. 
Kosten 1,5 uur € 175,=  Maak een afspraak

Duo tantra massage voor stellen

Tantra-beleving-massage-duomassage

Een prachtig liefdes cadeau en een bijzondere ervaring is een duo massage. Terwijl je partner wordt gemasseerd kom ook jij in extase door een massage. Je ervaart je eigen lichaam en soms ook het lichaam van je partner. Grenzen verdwijnen en je ervaart een versmelting met tijd en ruimte. Samen ontvangen en samen deze overgave ervaren. Hoe houd je je relatie spannend. Kosten massage voor koppels 1,5 uur € 175,=  Maak een afspraak

Tantrische sessie voor stellen - Surprise your partner

Tantra-beleving-sessie

Wij nemen je mee op een tantrische reis. Een reis vol verrassingen en een onbekende bestemming. Wij zorgen voor een veilige en warme sfeer. 
Voor stellen die al langer bij elkaar zijn en onderweg de kunst van het aanraken zijn kwijtgeraakt. Of juist voor stellen die elkaar nog beter willen leren kennen. Verras je partner, vriend of vriendin. 
Wil je meer weten over onze tantra sessie stuur een bericht naar wilco@tantrabeleving.nl of bel 06 - 114 887 08
Kosten 2,5 uur € 245,=  Maak een afspraak

Dommelstraat 23
3812 KZ Amersfoort

 Wilco Bommeljé
06-114 587 08

Lieneke Postema
06 - 233 157 45