Massagebeleving 

Aanraken met Aandacht

Een tantra massage moet je ervaren, voelen en beleven. 

Diverse tantra massage mogelijkheden.

Beleef een tantra massage als een droom, de hemel en het paradijs zijn hier op aarde.

Sensuele tantramassage

Een tantrische massage is nooit hetzelfde. Tijdens een massage sessie gebruiken wij diverse technieken uit diverse tantra stomingen. Zoals de kasmirische tantra, de tibetaanse tantra als de westerse neo tantra.

Een massage waarbij je helemaal kunt ontspannen en jezelf kunt zijn. Een massage begint altijd met een kort tantra ritueel waarna ik je mee neem op een bijzondere reis. Een massage waarbij je helemaal niets hoeft. Vanuit vertrouwen, ontspanning en overgave zal jouw levensenergie in vrijheid kunnen stromen waardoor diepere lagen worden kunnen geraakt. 

Ontvangen in overgave. 

Een tantramassage is een liefdevolle massage waarbij je zacht en subtiel wordt gemasseerd. Je wordt gemasseerd in verschillende houdingen. 

Soms is een tantra massage ook stevig. Door een stevige rug massage wordt energie wakker gemaakt en samengebracht en kan levensenergie door jou lijf kan stromen. Het mannelijke en het vrouwelijke wordt samengebracht. Afhankelijk wat nodig is en wat jouw wens is zal elke individueel massage anders zijn.    

Individuele tantra massage voor vrouwen
Ervaar hoe het is om met aandacht te worden aangeraakt. Een tantramassage maakt je wakker en sensitief. Met een tantrische massage kun je blokkades laten wegsmelten zodat je levenskrachten weer gaan stromen. We beginnen met een welkom ritueel en daarna volgt de massage. Na afloop is er iets te drinken en wat lekkers. Als het voor jou prettig voelt kun je jouw ervaring delen. 

Kosten 1,5 uur € 95,=  De massage kan door Wilco of door Lieneke worden gegeven. 

Individuele tantra massage voor mannen

Een tantrische massage maakt je seksuele energie wakker. Door bewust te ademen wordt deze energie door je lichaam verspreid. De massage is krachtig en subtiel. Ervaar hoe het is o je energie te voelen stromen van je kruin tot je tenen. We starten met een tantrisch ritueel. Als eerste volgt de massage van de rug (Yang-mannelijke kant) en daarna wordt de voorkant gemasseerd (Ying-vrouwelijke kant). 

Kosten massage  1,5 uur € 125,= De massage kan door Wilco of door Lieneke worden gegeven.

Four hands tantra massage - vier handen tantra massage

Een heerlijk cadeau. Een vierhanden massage is een unieke ervaring en beleving. De massage prikkelt al je zintuigen. Niet meer weten door wie je wordt gemasseerd en aangeraakt. Een spel van overgave aan vier warme handen en twee lichamen die elk deel van je lichaam aanraken. Je mee laten voeren naar verre exotische plekken als in een droom. Door het verliezen van de controle kun je volledig ontspannen. Een vierhandenmassage geef ik samen met mijn partner Lieneke.
Kosten 1,5 uur € 175,=

Duo massage voor koppels

Een bijzondere ervaring is een duo massage. Terwijl je partner wordt gemasseerd kom ook ji in extase door een massage. Je ervaart je eigen lichaam en soms ook het lichaam van je partner. Grenzen verdwijnen en je ervaart een versmelting met tijd en ruimte. Samen ontvangen en samen deze overgave ervaren. Een prachtig liefdescadeau. Kosten massage voor koppels 1,5 uur € 175,=

Surprise je partner - Tantrische sessie voor koppels

Wij nemen je mee op een tantrische reis. Een reis vol verrassingen en een onbekende bestemming. Wij zorgen voor een veilige en warme sfeer. 
Voor stellen die al langer bij elkaar zijn en onderweg de kunst van het aanraken zijn kwijtgeraakt. Of juist voor stellen die elkaar nog beter willen leren kennen. 
Na afloop heb je ervaren hoe het is om aan te raken, aangeraakt en geraakt te worden en neem je een leuke verrassing mee naar huis. 
Kosten 2,5 uur € 245,= 

 Massagebeleving
Tantrabeleving

 

 Wilco Bommeljé
Dommelstraat 23
3812KZ Amersfoort
06-11458708

 wilco@massagebeleving.nl
wilco@tantrabeleving.nl